Bazra is een succesvolle handelsonderneming die werd opgericht in Nederland, met een uitgebreide ervaring opgedaan door de jaren heen.

Bazra is gespecialiseerd in food , non-food en drank gerelateerde producten. We zetten ons altijd  met trots in voor een eerlijk en efficiënt handel in Afrika.

Oorsprong van ons bedrijf
De oorsprong van Bazra ligt in West-Afrika. Onze pioniersgeest en toewijding aan kwaliteit heeft ons vooruitgang en innovatie geleverd. Bazra blijft zich altijd inzetten voor zijn rol als betrouwbare import & export bedrijf.

Leveren van hoogwaardige producten
Bazra 's focus punten is op gebieden zoals verkoop, distributie, marketing en brand building. Dit kan ofwel worden de lancering van nieuwe merken of het verbeteren van onze bestaande merken . Wij streven ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren, die je de maximale waarde geeft voor je geld.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is van groot belang voor Bazra, om deze reden willen we de mens, planeet en profijt in evenwicht brengen. Wij streven naar lange termijn relaties met leveranciers, transporteurs en klanten met behulp van de code van de eerlijke handel. We dragen bij aan economische groei en welvaart in Afrika door eerlijke handel in de food, non-food en drank sector.

Betrouwbaarheid
Wij zijn van mening dat open communicatie de sleutel is tot succes . Wij binden ons aan het behalen van deadlines, transparantie en laten betrouwbaarheid zien doormiddel van competentie, integriteit en geloofwaardigheid.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om eerlijk handel en eerlijk concurrentie en respecteren de wet van het land. We concurreren krachtig , maar doen dit eerlijk en ethisch.